Riders Republic’in ikinci sezonu Showdown’ın bugünden itibaren Xbox One, Xbox Series X | S, PlayStation 4, PlayStation 5, Stadia ve Windows PC için Ubisoft Store ile Epic Games Store’da eriÅŸilebilir olacağını duyurdu.
Showdown ile harekete geçin: Bu yepyeni sezonu kutlamak için oyuncular, kendi çok oyunculu moduyla yeni Showdown arenasını keşfedecek. Bu, iki takımın mümkün olduğunca fazla yıldırım toplamak için yarıştığı ve yeni oyuncaklar (yeni oynanış yolu sunan ekipmanlar) kullandığı heyecan verici bir 6v6 karşılaşma.
Oyuncular, yeni toplu yarışlarda kendilerine meydan okuyabilecek ve tek bir tekerlek üstünde şık bir sürüş için özel kıyafetler, oturum göstergeleri ve yepyeni Manuelmode’u keÅŸfedebilecekler. Ayrıca oyuncular, yeni klan özelliÄŸi ile oyun içi özel bir arkadaÅŸ listesine isim verip bu listeye katılabilecekler ve kendi topluluklarını oluÅŸturabilecekler.
Bu sezon ayrıca, tüm oyuncuların özel ödüller açabilecekleri ve 18 Mayıs’tan itibaren Rabbids Takeover etkinliÄŸi gibi canlı etkinliklere katılabilecekleri yedi haftalık odak noktasına sahip yeni bir sezon ilerlemesi sunuyor.
Ayrıca 1. Yıl Kartı sahipleri bu sezon için Spider ve Juggernaut adındaki iki oyuncaÄŸa erken eriÅŸimle sahip olacak. Her iki oyuncak da özel Sniper oyuncağıyla birlikte Showdown modunda bir paket olarak alınabilecek. Oyuncular, 1. Yıl Kartı’nı Riders Republic’in Gold veya Ultimate sürümleriyle edinebilir veya ayrı olarak satın alabilirler.  Bir “HoÅŸ Geldin Paketi” de ayrı satılacak ve yeni bir efsanevi kıyafet ile 2300 Republic Coins içerecek.