Site icon Fabrikatik

World of Warcraft için Worldsoul Saga’yı 2024’te The War Within ile başlatacak yeni üç genişlemeyi duyuruldu

Yaklaşık 20 yıl önceki çıkışından bu yana World of Warcraft’ın en iddialı yaratıcı projesi The War Within, World of Warcraft: Dragonflight’a da erişimiyle bugün ön satın alıma açıldı 3-4 Kasım tarihlerinde Anaheim Convention Center’da gerçekleşen BlizzCon 2023’te canlı olarak duyuruldu.

Blizzard Entertainment, büyük beğeni toplayan devasa çok oyunculu çevrimiçi oyun World of Warcraft® için yakında gelecek üç genişletmeyi içeren The Worldsoul Saga™’yı bugün BlizzCon 2023’te duyurdu. Oyuncular, 2024’te piyasaya sürülmesi planlanan World of Warcraft: The War Within genişletmesinde maceralarına yüzeyin derinliklerinde başlayacaklar. World of Warcraft: Midnight ve World of Warcraft: The Last Titan, oyuncuları Azeroth’u kurtarmak için evlerine çağıran üç bölümlük bir destanı tamamlayacak. 

The War Within, kadim bir uygarlığın gezegen yüzeyinin derinliklerinde iktidara yükselmesiyle başlayacak; Alliance ve Horde kahramanlarından bazıları Işık imgeleri; diğerleri ise alternatif, daha karanlık kader imgeleri görerek imge yağmuruna tutulacak.

World of Warcraft: The War Within Özellikleri 

Oyuncular The Worldsoul Saga’nın ilk bölümüne başlayıp yeni seviye sınırı olan 80. Seviyeye doğru yolculuk yaparken yeni bölgelerle, zindanlarla, baskınlarla ve daha fazlasıyla karşılaşacaklar:

World of Warcraft: The War Within fiyatı

World of Warcraft: The War Within bugün Battle.net mağazasında dijital ön satın alıma açıldı: