fabrikatik.com
Mobil

LG, iPhone İçin Katlanabilir Ekran Geliştiriyor

Tayvan medyasından DigiTimes’ın paylaştığı rapora göre Apple’ın LG Display’i gelecekteki bir iPhone için katlanabilir panel geliştirmek üzere görevlendirdiğini aktarıldı.

Sektör kaynaklarına göre, LG’deki ekran panellerinin geliştirilmesinden ve üretilmesinden sorumlu olan bölüm yalnızca Apple ile bir prototip üzerinde çalışıyor. Gelecekteki iPhone’ların LG tarafından üretilen katlanabilir OLED’lere sahip olup olmayacağı henüz onaylanmadı yada Apple, tasarım tamamlandığında diğer üreticilere mi yönelecek belirsiz.

Bu haftanın başlarından gelen raporlar, Apple’ın 2023’te Apple Pencil desteğiyle birlikte katlanabilir bir telefon getirmeyi planladığını da ortaya koymuştu. Bu Apple’ı, 2019’da ilk katlanabilir cihazlarını piyasaya süren Huawei, Samsung ve Motorola’nın yaklaşık dört yıl gerisinde bırakacak. Belki de şirket katlabilir teknoloji yeterince olgunlaştıktan sonra piyasaya girmeye çalışıyordur.

İlginizi Çekebilir

Instagram’a Küfür Filtresi Geliyor

Demir Kaya
5 yıl ago

TECNO PHANTOM V Flip2 5G Türkiye’de satışa sunuldu

Deniz Ağca
1 yıl ago

Google Haritalar, Sokak Görünümü İçin Bölünmüş Ekran Modunu Getiriyor

Demir Kaya
5 yıl ago
Exit mobile version