fabrikatik.com
Teknoloji

Xiaomi Pad 7 Uluslararası Lansmanına Hazırlanıyor

Xiaomi’nin Çin’de Ekim ayında Xiaomi Pad 7 Pro ile birlikte tanıttığı Xiaomi Pad 7, yakında uluslararası pazarlarda kullanıcılarla buluşabilir.

Yeni bilgiler, cihazın Hindistan’da piyasaya sürülmeye hazırlandığını ortaya koyuyor ve bu durum, tabletin diğer ülkelerde de satışa sunulabileceği ihtimalini güçlendiriyor.

Geekbench Performansı ve Detaylar

Kısa süre önce Geekbench 6.3 üzerinde Hindistan’a özel model numarasıyla teste giren Xiaomi Pad 7, güçlü performansıyla dikkat çekti. Qualcomm’un en iyi orta segment işlemcisi olarak kabul edilen Snapdragon 7+ Gen 3 çipsetine sahip cihaz, tek çekirdek testinde 1.877, çoklu çekirdek testinde ise 5.106 puan aldı. Test edilen modelde 12 GB RAM bulunurken, işletim sistemi tarafında Android 15 üzerine kurulu Xiaomi’nin yeni nesil HyperOS arayüzü kullanıldı.

Çin Versiyonuyla Aynı Özellikler mi?

Geekbench sonuçlarına göre Hindistan versiyonu, Çin’de satılan modelle aynı teknik özelliklere sahip görünüyor. Bu da, cihazın küresel versiyonunun Çin modeliyle benzer şekilde donatılabileceği ihtimalini doğuruyor. Eğer bu bilgiler doğruysa, Hindistan’daki Xiaomi Pad 7 şu özelliklerle gelecek:

Hindistan’dan Dünya’ya

Xiaomi Pad 7’nin Hindistan pazarında test edilmesi, cihazın diğer uluslararası pazarlara da sunulacağının bir işareti olabilir. Xiaomi, uluslararası lansmanla ilgili henüz resmi bir açıklama yapmamış olsa da, bu gelişmeler küresel kullanıcılar arasında heyecan yaratıyor.

Xiaomi Pad 7’nin Hindistan ve diğer bölgelerdeki fiyatlandırması, Çin’deki satış fiyatı ile benzer bir aralıkta olabilir. Xiaomi hayranları, tabletin resmi lansman duyurusunu sabırsızlıkla bekliyor.

Beklentiler

Xiaomi Pad 7, üst düzey ekran özellikleri ve güçlü performansı ile hem günlük kullanıcılar hem de iş odaklı kullanıcılar için ideal bir seçenek olmayı hedefliyor. Uluslararası lansmanının netleşmesiyle birlikte cihazın pazarda nasıl bir etki yaratacağını hep birlikte göreceğiz.

İlginizi Çekebilir

Monster’da üst düzey atama Ersin Güntaş Notebook ve PC İş Birimi Direktörlüğüne atandı

Deniz Ağca
2 sene ago

Lenovo ‘dan üst üste onuncu çeyrekte güçlü performans

Deniz Ağca
3 sene ago

Mcdodo, en hızlı şarj sistemlerini tanıttı

Demir Kaya
3 sene ago
Exit mobile version