Site icon Fabrikatik

Razer ve Roblox, platformun ilk ortak markalı çevre birimi ürünlerini sundu

Oyuncular için dünyanın önde gelen yaşam tarzı markası Razer’ın en yeni ortak markalı çevre birimleri Razer | Roblox koleksiyonu ile dijital dünyada heyecan verici bir yolculuğa çıkıyoruz.

Razer’ın Roblox ile iş birliği, insanları dijital dünyalarda arkadaşlarıyla bağlantı kurarken Roblox’u daha büyüleyici, ilgi çekici ve anlamlı bir şekilde deneyimlemeye davet eden yüksek teknoloji donanım serisini içeriyor. 

Razer, dijital dünyada arkadaşlarıyla bağlantı kurarken platformdaki deneyimlerini geliştirmek için Roblox topluluğuna yüksek kaliteli çevre birimleri getiriyor. Razer | Roblox koleksiyonu sahipleri, ürünlerdeki harika Roblox tasarımları ve benzersiz sanal öğelerle hem oyunda hem de gerçek hayatta öne çıkacaklar.

Razer | Roblox koleksiyonu, Razer’ın ödüllü çevre birimlerinden üçünü içeriyor: Razer Orochi V2 mobil kablosuz fare, Razer BlackWidow V3 mekanik klavye ve Razer Barracuda X çok platformlu kablosuz kulaklık. Koleksiyondaki her ürün, Roblox’un ikonik logosuna sahiptir ve yanında gelen kodu kullanılarak erişilebileceğiniz özel bir sanal nesne hediye eder. Kolleksiyon içeriği şu şekildedir:

Razer Roblox koleksiyon satış tarihi

28 Nisan 2023’ten itibaren Razer.com, RazerStores ve seçili perakendecilerde satışta.

Razer Roblox koleksiyon satış fiyatı