Site icon Fabrikatik

Razer 2020’nin İlk Yarısında 447.5 Milyon Dolar Gelir Açıkladı

razer_logo

Oyuncular için önde gelen küresel yaşam tarzı markası Razer, 30 Haziran 2020’de sona eren altı aylık denetlenmemiş mali sonuçları açıkladı.

Razer’ın Kurucu Ortağı ve CEO’su Min-Liang Tan konuyu “2020, dünya genelinde hepimiz için daha önce karşılaşmadığımız bir yıl oldu. COVID-19 salgınının neden olduğu küresel pazar belirsizliğine rağmen, Razer, baskın marka konumu, kullanıcı tabanı genişlemesi ve evde kalma eğilimleriyle yıla muhteşem bir başlangıç yaptı” şeklinde yorumladı.

“Küresel ‘Evde Kal’ akımı, insanların oyun oynamaya ve e-spor’a olan ilgilerini rekor seviyelerde artırdı. Oyuncu/genç merkezli donanım, yazılım ve hizmet ekosistemi ile Razer, bu seküler trendin yarattığı durumdan olumlu bir yön çıkartmayı başardı. Yerleşik marka liderliğimiz, donanım, yazılım ve hizmetler genelinde ikna edici tekliflerimiz ve güçlü icra kabiliyetimiz sayesinde işimizin temelleri her zamanki kadar sağlam durmaktadır. Güçlü işletme maliyeti disiplinimiz ve 500 milyon ABD dolarını aşan güçlü nakit pozisyonumuzla birleşen bu faktörlerin, zorlu küresel ekonomik koşulların olduğu bu zamanlarda bile bizi iyi bir konumda tutacağından eminiz.”

Hakim marka konumu, kullanıcı tabanını genişletme ve “Evde Kal” akımı…

1Y 2020 Kazancı için Önemli Noktalar:

Firma

Ana Segmentler

Donanım
Yazılım
Hizmetler
Razer Gold
Razer Fintech

Beklentiler

Ayrıntılar için Hong Kong Limited Menkul Kıymetler Borsasında Menkul Kıymetlerin Listelenmesini Yöneten Kurallar uyarınca yayınlanan Şirket sonuçları için 1Y 2020 sonuç duyurusuna bakabilirsiniz