Site icon Fabrikatik

Watch Dogs: Legion Ücretsiz Online Modu 9 Mart’ta Geliyor

wd_legion_online

Ubisoft, Watch Dogs: Legion’ın çevrimiçi modunun 9 Mart’ta; Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4, PlayStation 5, Stadia ve Windows PC’de Epic Games Store ile Ubisoft Store için ücretsiz bir güncelleme aracılığıyla oyunun tüm sahiplerine sunulacağını duyurdu.

Watch Dogs: Legion’un çevrim içi modu, 9 Mart’taki ücretsiz güncellemenin bir parçası olarak aşağıdaki özellikleri içerecek:

Oyuncular, herhangi bir çevrimiçi etkinliği tamamlayarak, sıralamalarını yükseltmek ve özel kozmetik eşyalar gibi çeşitli ödülleri açmak için XP kazanacaklar ve de yeni operatörler örgütlemek veya DedSec cihazlarını geliştirmek için etki puanları kazanacaklar.

Sezon Kartı sahipleri ayrıca 9 Mart’ta iki benzersiz tek oyunculu göreve erişebilecek:

Guardian Protocol:

Not in Our Name:

Ek olarak, Watch Dogs: Legion’ın 2021’deki sağlam çıkış sonrası planının bir parçası olarak tüm oyuncular, Invasion PvP modu, yepyeni koop görevler ve ücretsiz karakterler gibi gelecekteki ücretsiz güncellemelere erişebilecek. Sezon Kartı sahipleri ayrıca bu yılın ilerleyen günlerinde; ilave DedSec görevlerine, Watch Dogs: Legion – Bloodline hikaye genişletmesine, zihin kontrol yeteneğine sahip insanüstü deneylerin konusu olan Mina’ya, Assassin Order’ın bir üyesi olan Darcy’ye ve de Watch Dogs serisinden Aiden Pearce ve Wrench gibi yeni oynanabilir kahramanlara erişebilecekler. Watch Dogs: Legion Sezon Kartı, Gold, Ultimate ve Collector sürümlerinin bir parçası olarak satın alınabiliyor.