Site icon Fabrikatik

Türkçe dil desteğiyle Victoria 3 çıktı!

Büyük toplum simülasyon oyunlarının lideri Paradox Interactive’in ilk kez bir oyunu Türkçe dil eklenmiş olarak yayınlanıyor.

Bir devrimin birçok sesi vardır. Protesto kargaşası vardır. Silah sesinin çatırdaması, makinelerin vızıltısı ve buhar düdüğü vardır. Geçmişin çınlayan yankıları yalnızca – yankılardır – ve şarkılar söyleyeceğiniz geleceğe bir engel değildir. Paradox Interactive artık toplumun kaosuna düzen getirerek sizi bu gürültü senfonisini yönetmeye davet ediyor. Büyük yarınınızı bugün Victoria 3‘te inşa edin.

Victoria 3 hikayesi

Victoria 3, Paradox Interactive’deki türün ustalarının sunduğu en yeni, tarihi büyük strateji oyunudur. 1836’dan 1936’ya kadar dramatik bir yüzyılda geçen Victoria 3, sizi sadece bir ulusun değil; aynı zamanda teknoloji, ideoloji ve diplomasideki değişiklikler dünyayı değiştirirken maddi ve politik ihtiyaçlarına cevap veren bir nüfusun rehber ruhu olarak sunuyor. Siz fabrikalar kurarken, değerli mallar ticareti yaparken, hükümetinizde reform yaparken ve savaşın yol açtığı yıkımı düzeltmeye çalışırken alt sınıf köylülerden güçlü sanayicilere kadar her bireyin, bu büyük sahnede oynayacağı bir rolü vardır.

Victoria 3’ün başlıca özellikleri:

Victoria 3 fiyatı

Victoria 3 Steam üzerinden 249.00 TL fiyat ile satışa çıktı.