fabrikatik.com
Oyun

Siper Savaşları Yeniden Tanımlanıyor: Birinci Dünya Savaşı Temalı Koloni Simülasyonu “Dig In!” Duyuruldu

Vitar Games, oyuncuları 1. Dünya Savaşı’nın amansız ve çamurlu siperlerine davet eden yeni taktiksel koloni simülasyonu Dig In! projesini resmi olarak tanıttı. Eylül 1914’te, büyük taarruzların durma noktasına geldiği ve savaşın toprağın altına taşındığı o kritik dönemde geçen oyun, klasik savaş oyunlarından farklı olarak “hayatta kalma” ve “yönetim” unsurlarını merkeze alıyor.

Her Kürek Darbesi Bir Strateji

Dig In!, oyunculara sadece tüfeklerle değil, aynı zamanda küreklerle savaşma imkanı tanıyor. Tamamen parçalanabilir bir savaş alanında, askerlerinizin yaşam alanı olan siper ağlarını bizzat kazacak ve genişleteceksiniz. Topçu atışlarının araziyi dinamik olarak şekillendirdiği bu dünyada, savunma hatlarınızı tahkim etmek ve “Tarafsız Bölge”de (No Man’s Land) dikenli teller kullanarak düşmanı ateş hattına yönlendirmek tamamen sizin stratejik zekanıza kalmış durumda.

Cephenin Gerçek Yüzü: Moral ve Lojistik

Oyunda zafer sadece ilerlemekle değil, ne kadar süre dayanabildiğinizle ölçülüyor. Bir komutan olarak, aylar öncesine kadar fırıncı, çiftçi veya işçi olan sivil kökenli askerlerinizin her türlü ihtiyacından sorumlusunuz:

Genişleyen Cepheler ve Mod Desteği

Dig In!, başlangıç aşamasında Fransa, Büyük Britanya, Avusturya-Macaristan, Rusya ve Alman İmparatorluğu gibi dönemin kilit aktörlerini kontrol etme şansı sunuyor. Erken Erişim süreci boyunca yeni ulusların ekleneceği oyun, aynı zamanda tam mod desteğiyle oyuncuların kendi savaş senaryolarını tasarlamasına olanak tanıyacak.

Erken Erişim Bu Yıl Başlıyor

Vitar Games tarafından geliştirilen ve strateji türüne taze bir soluk getirmeyi hedefleyen Dig In!, bu yılın ilerleyen dönemlerinde Steam üzerinden Erken Erişim’e açılacak. Savaşın sadece bir çarpışma değil, aynı zamanda bir hayatta kalma mücadelesi olduğunu deneyimlemek isteyen oyuncular, oyunu şimdiden istek listelerine ekleyebilir.

İlginizi Çekebilir

Prince of Persia Remake Yine Ertelendi

Gamze Ağca
5 yıl ago

PUBG: Battlegrounds 23.1 güncellemesi 20 Nisan’da geliyor!

Gamze Ağca
3 yıl ago

İstanbul’da düzenlenecek 2023 PUBG Mobile Dünya Şampiyonası’nın biletleri satışa çıktı

Berk Yıldız
3 yıl ago
Exit mobile version