Site icon Fabrikatik

M.U.T.E. Protocol Etkinliği, yarın yeni bölümü “Etten Metalden” ile Tom Clancy’s Rainbow Six Siege’e geri dönüyor

Oyuncular yarından 23 Ağustos’a kadar M.U.T.E. Protocol: Etten Metalden etkinliğinde yepyeni bir oyun modunun keyfini çıkarabilirler.

Ubisoft, sınırlı süreli etkinlik M.U.T.E. Protocol: Etten Metalden’in yarın Rainbow Six Siege’de başlayacağını duyurdu. 23 Ağustos’a kadar üç hafta boyunca sürecek olan M.U.T.E. Protokol etkinliği, yeni kozmetik eşyalar ve yeni bir oyun modu içeriyor, adı: Silahlanma Yarışı.

Bu yeni modda M.U.T.E. Kulesi, Beyin tarafından ele geçirildi. Oyuncular rakip bir oyuncuyu elediklerinde, silah seviyelerini yükseltirler. Elenen oyuncular hızla yeniden doğar, silahları bir seviye düşer ve savaş alanına geri dönerler. Ana hedef, en yüksek silah seviyesi olan Altın Balyoz’a ulaşmaktır. Kalkanları düzgün bir şekilde yok ederek turu kazandıran tek silah olduğu için Altın Balyoz’u kullanan oyuncular, Beyin’in kalkanlarını haritada parçalayarak bir tur kazanırlar. Ek olarak, haritanın dört bir yanında güçlendirmeler bulunur ve tüm oyuncular, duvarlardan geçebilmelerini sağlayan Power Dash ile oyuna başlar.

Etkinlik beraberinde yepyeni “Organics” görünümlerini içeren M.U.T.E. Protocol Koleksiyonu’nu getiriyor. Koleksiyonda üniformalar, başlıklar, silah kaplamaları ve Operatör Kartı Portreleri bulunuyor. Ayrıca etkinlik; özel bir silah kaplaması, evrensel bir eklenti kaplaması, uğurluk ve Operatör Kartı Arka Planı içeren Merging Process Paketi’ni de tanıtıyor. 2020’deki ilk M.U.T.E. Protocol etkinliğinden paketlerse, mağazada sınırlı bir süre için tekrar satın alınabilir. Ek olarak, 2020 M.U.T.E. Protocol etkinliğinden bir veya daha fazla paket satın alan oyunculara, her paket için ücretsiz bir Operatör Kartı hediye edilir.

Etten Metalden Koleksiyonu paketleri, özel etkinlik mücadeleleri tamamlanarak veya her biri 300 R6 Kredisi ya da 12500 Nam karşılığında satın alınarak elde edilebilir. Ayrı destelerse her biri 1680 R6 Kredisi karşılığında doğrudan satın alınabilir.