Site icon Fabrikatik

Konami’nin Yeni Futbol Platformu eFootball 2022, 30 Eylül’de Çıkıyor!

eFootball

Oyunun çıkışından sonra, ileri bir tarihte gelecek ve tüm kullanıcılar için ücretsiz olacak ilk büyük güncellemeyle oyuna Creative Teams özelliği ve mobil platform desteği gelecek.

Konami Digital Entertainment BV bugün, eFootball 2022‘nin tüm dünyada PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Windows 10 ve PC Steam için 30 Eylül’de çıkacağını açıkladı.

eFootball 2022‘nin 30 Eylül’de gerçekleşecek çıkışıyla kullanıcılar yeni ve oynaması ücretsiz futbol simülasyon platformundan neler bekleyebilecekleri hakkında fikir sahibi olacaklar. Oyunun lansmanını takiben, sonbahar ayları içinde gelmesi planlanan ilk büyük güncellemeyle ise iOS ve Android sürümleri yayınlanacak.

eFootball serisinin yapımcısı Seitaro Kimura, düşüncelerini “eFootball’un platformumuzun genel adı olması nedeniyle, çeşitli içeriklerle zenginleşecek ilk sezonumuzun resmi adını ‘eFootball 2022’ koyduk. Platformlar arası eşleştirme ve mobil denetleyici desteği gibi yeni özellikler getiren güncellemeler, önümüzdeki aylarda sık sık yapılacak ve daima ücretsiz olacak. Gelecekteki içerik güncellemeleri ve oyun modları, oyunculara ücretsiz veya Premium seçenekler olarak sunulacak. Oyuncuları sahalara çıkarmak ve geri bildirimlerini almak için sabırsızlanıyoruz,” sözleriyle dile getirdi.

Football 2022 Lansman İçerikleri

eFootball‘un temelini, oyuncuların 30 Eylül’den itibaren gerçek hayattaki takımlarla hiçbir ücret ödemeden maçların keyfini çıkarabilecekleri eFootball World oluşturuyor ve şunları içeriyor:

Offline Maçlar

Online Etkinlikler

eFootball 2022’ye Lansmandan Sonra Gelecek Büyük Güncelleme İçerikleri

Sonbaharda gelecek ve kesin tarih daha sonra açıklanacak büyük bir güncellemeyle, eFootball World’e Creative Teams dahil olmak üzere çeşitli özellikler ücretsiz olarak eklenecek. Bahsi geçen güncelleme, platformun yeni monetizasyon modelini de tanıtacak. Bu model tüm oyunculara benzer seviyelere ulaşma şansı vermek üzere özel olarak dengelendi. Güncellemeyle şu içerikler gelecek:

Creative Teams

Yeni Maç Modları

Yeni Oyuncu Tipleri

Match Pass & Hedefler

eFootball iOS & Android sürümleri

Unreal Engine ile geliştirilen eFootball platformu, benzersiz futbol deneyimini konsol, PC ve mobil üzerinde sunuyor. Bu altyapı iOS ve Android cihazlarda konsol düzeyine yakın oyun deneyimini mümkün kılıyor.

eFootball PES 2021 kullanıcıları için eFootball 2022, mevcut uygulamanın bir güncellemesi olarak gelecek ve daha önceki oyun deneyimini yeni bir motor ve özelliklerle tamamen yenileyecek.

Oyundaki önemli güncellemelere rağmen, şu andaki sürümü kullanan mobil oyuncuların birçok oyun içi eşyayı eFootball 2022‘ye taşıyabileceği belirtiliyor. Hangi öğelerin taşınabileceği ve nelerin taşınamayacağına ilişkin tüm ayrıntılar resmî web sitesinde.

Konsol ve PC’de olduğu gibi, mobildeki eFootball platformu da zaman içinde işlevselliği daha da iyileştirecek düzenli güncellemeler alacak. Çıkıştan sonraki ücretsiz güncellemelerde, mobil denetleyici desteği ve tüm denetleyici tabanlı oyuncular arasında platformlar arası eşleştirme oyuna eklenecek.

Uzun Vadede Planlanan Güncellemeler

Oyuna uzun vadede eklenmesi planlanan özellik ve içeriklerden bazıları:

Edit Modu

İlave Oynanış Güncellemeleri