Site icon Fabrikatik

Call of Duty: Black Ops – Cold War Satışa Çıktı.

call_of_duty_cold_war

Activision tarafından büyük başarılara imza atmış Call of Duty FPS serisinin son oyunu Call of Duty: Black Ops – Cold War bugün itibari ile oynanabilir oldu.

Oyunun bir bölümünün Trabzon’da geçeceği CoD: Black Ops – Cold War, 1980’li yılların başında bizi soğuk savaş döneminin gerilimli atmosferine götürüyor. Black Ops ekibinin yeni kurulduğu dönemli de anlatacak olan oyunda yine Alex Mason, Frank Woods ve Jason Hudson gibi Call of Duty’nin sevilen karakterlerini de barındıracak.

Call of Duty: Black Ops – Cold War

Black Ops ekibiyle birlikte Vietnam, Doğu Berlin, SSCB ve Türkiye gibi bölgelerde görevler yaparak dünyayı kurtalmaya çalıştığımız oyun, Microsoft Store’da Xbox için ve Playstation Store’da Playstation için 600 liradan satılıyorken, PC kullanıcıları Blizzard Battlenet‘den 59.99 avrodan satın alabiliyorlar. Oyun ayrıca kutulu alarak koleksiyon yapmak isteyen oyuncular için Aral Game‘de 750 liradan satılıyor.

Call of Duty: Black Ops – Cold War İnceleme

Call of Duty: Black Ops Cold War minimum sistem gereksinimleri

Call of Duty: Black Ops Cold War önerilen sistem gereksinimleri

Call of Duty: Black Ops Cold War’ı ışın izleme teknolojisiyle oynamak isterseniz, sahip olmanız gereken sistem gereksinimleri şunlar

Yüksek Hz değerine sahip monitörlerde yüksek FPS için belirlenmiş sistem gereksinimleri

CoD: Black Ops Cold War’ı 4K çözünürlükte ışın izleme teknolojisiyle oynamak istediğinizde ise şu sisteme sahip olmalısınız