Site icon Fabrikatik

Big Brain Academy: Brain vs. Brain, 3 Aralık’ta Nintendo Switch’te Çıkıyor

big_brain_academy_brain_vs_brain

Bu tatil sezonunda, herkesin oynayabileceği eğlenceli, yeni çok oyunculu parti oyunu Big Brain Academy: Brain vs. Brain 3 Aralık’ta Nintendo Switch’e çıkıyor.

Big Brain Academy: Brain vs. Brain, sizi harekete geçirecek, beyin gücünüzü ve reflekslerinizi test etmenizi sağlayacak bir dizi eğlenceli, aile dostu aktivite dolu bir oyun. Dr. Lobe (oyundaki seçkin sunucunuz ve rehberiniz) ile her zaman elinizin altında bol miktarda ipucu ve her oyuncunun kendi zorluk seviyesini belirleme yeteneği ile her yaştan ve beceri seviyesinden insan, yeteneklerini test edecek zorluklarda birbirlerine karşı oynayabiliyor.

Eğlenceli çok oyunculu modlara ek olarak, Big Brain Academy: Brain vs. Brain ayrıca Solo modunda tek oyunculu seçenekler içeriyor; bu, Big Brain Brawn puanınızı geliştirmenize ve iyileştirmenize yardımcı olmak için günlük egzersizler için mükemmel bir çözüm. Bu aktiviteler, güne başlamanın veya geceleri dinlenmenin keyifli bir yolu. Ve Nintendo Switch’in taşınabilir gücüyle her zaman ve her yerde kendinize meydan okuyabilirsiniz!

Big Brain Academy: Brain vs. Brain’deki temel oyun, bir dizi farklı zeka oyunu faaliyetinden oluşuyor. Oyunda beş kategori bulunuyor.Bunlar Tanımla, Ezberle, Analiz Et, Hesapla ve Görselleştir. Bu kategoriler ile beyninizi farklı şekillerde zorlayacak çok çeşitli eğlenceli aktiviteler yer alıyor. Bu etkinlikler tek başına oynanabildiği gibi, yerel olarak en fazla üç oyuncuyla veya hatta diğer oyuncuların internetten indirilen verilerini kullanarak dünyanın her yerinden beyinlere karşı oynanabiliyor.

Big Brain Academy: Brain vs. Brain Oyun Modları

Big Brain Academy: Brain vs. Brain Fiyatı

Big Brain Academy: Brain vs. Brain Nintendo Switch online mağazından 29.99 dolara satılıyor. Şimdiden ön sipariş verebilirsiniz.