fabrikatik.com
Oyun

Battlefield 2042 olumsuz yorumlarla topa tutuluyor

battlefield_2042_kapak

Battlefield 2042 heyecanla beklenmesine rağmen çıkışıyla birlikte beklentileri karşılamadığı için oyuncular tarafından resmen topa tutuluyor.

Battlefield 2042, beta sürecindeyken RTX konusunda zaten büyük tepkiler toplamıştı. Oyunun çıkışıyla birlikte oyuncular, BF 2042’in yapımcısı EA’yı olumsuz yorum ve eksiklik bildirim yağmuruna tuttu. Oyunla ilgili yapılan yorumların şimdilik sadece %25’i olumlu iken geri kalan %75’lik kısmı ise olumsuz ve eksiklik bildiren yorumlar.

EA nedense Battlefield serisinde ne zaman geleceği işlemeye çalışsa bu tarz olumsuz yorumlarla çok karşılaşıyor. Hatırlıyorsanız 2006 senesinde Battlefield 2142 isimli oyununda da kötü eleştirilere maruz kalmış ve yıllarca Battlefield oyunlarında geleceği işlememişti. Battlefield 2042’de de aynısı oldu. EA artık yine uzunca bir süre Battlefield oyunlarına geleceği işlemez.

İleri ki süreçte yapımcı EA’in Battlefield 2042 konusunda ne yapacağı bilinmez ama bu sene EA tarafından çıkan Fifa 22’de de benzer bir durum yaşanmış ve çok fazla olumsuz yorumlara maruz kalmıştı. Umarız EA bundan sonraki oyunlarında aynı hataları devam ettirmez.

Battlefield 2042 sistem gereksinimleri

İlginizi Çekebilir

DARK AND DARKER MOBILE’ın Ağustos Ayında Gerçekleşecek Küresel Beta Testi İçin Ön Kayıtlar Başladı

Demir Kaya
2 sene ago

BioWare, Mass Effect fanatiklerinin N7 Günü’nü kutluyor

Demir Kaya
2 sene ago

Wow Dragonflight’ta “Return to the Forbidden Reach” şimdi oyunda!

Gamze Ağca
3 sene ago
Exit mobile version