fabrikatik.com
Mobil

Honor Magic V3 ve Honor 200 serisi artık Circle to Search özelliğine sahip

Güncellemenin dağıtımı şimdiden başlamış gibi görünüyor. Honor cihazınızda bu özelliği çalıştırmak için bir yazılım güncellemesi yüklemeniz gerekecek.

Ocak ayında Samsung, Galaxy S24 ailesinde Google’ın Circle to Search özelliğini tanıttı ve ardından Google, bu özelliği Pixel cihazlarına da getirdi. Birkaç ay ilerledikten sonra, nihayet bu özelliğin Google ve Samsung’un özel alanından çıkmaya başladığını görüyoruz.

Bugün Honor, Circle to Search’ü Magic V3 ve 200 serisine getirdiğini duyurdu. Adından da anlaşılacağı gibi, Circle to Search, telefonunuzun ekranında daire içine aldığınız, vurguladığınız veya karaladığınız herhangi bir şey hakkında daha fazla bilgi bulmanızı sağlar.

Güncellemenin dağıtımı şimdiden başlamış gibi görünüyor. Honor cihazınızda bu özelliği çalıştırmak için bir yazılım güncellemesi yüklemeniz gerekecek.

Honor CEO’su George Zhao şunları söyledi:Yapay zekadaki gelişmeler, çalışma, öğrenme, alışveriş yapma, yaratma ve cihazlarımızla etkileşim şeklimizi dönüştürüyor. İster çeviri yardımı, ödev yardımı isteyin, ister sosyal medyada dikkatinizi çeken bir görüntü hakkında daha fazla bilgi edinmek isteyin, akıllı telefonlarımız bu bilgiyi aramak için başvurduğumuz kaynak haline geldi. İnsan odaklı bir teknoloji markası olarak Honor, yapay zekanın faydalarını herkese sunmaya kararlıdır. Google ile olan yakın sanayi işbirliğimiz ve bu özelliği popüler akıllı telefon serilerimizden iki tanesine birden getirmemiz sayesinde, insanların günlük yaşamlarına yeni bir kolaylık seviyesini sunarak bilgiyi parmaklarınızın ucunda keşfetmenizi sağlıyoruz.

İlginizi Çekebilir

AppGallery ile Hep Kazan Kampanyası Herkese İnternet Paketi ve Hediye Çeki Dağıtıyor.

Deniz Ağca
5 sene ago

499 Bin Dolara Mal Olacak Playstation 5 Yapılıyor

Demir Kaya
5 sene ago

Yerli realme C25, 6000mAh Pil gücüyle Türkiye piyasasında

Deniz Ağca
4 sene ago
Exit mobile version