fabrikatik.com
Mobil

Galaxy Unpacked etkinliğini Metaverse’deki Samsung 837X mağazasında canlı yayınlayacak

samsung_837X_01

Samsung, 9 Şubat Çarşamba günü yeni Galaxy S Serisi’ni ilk kez tanıtacağı ‘Galaxy Unpacked’ etkinliğini Decentraland’a Samsung 837X ismiyle yer alan mağazasında canlı olarak yayınlayacağını duyurdu.

Teknolojinin lider markalarından Samsung, bu yıl 9 Şubat’ta gerçekleştireceği ‘Unpacked’ etkinliğini Metaverse evreninde yer alan Samsung 837X mağazasında canlı olarak yayınlayacak. 3D sanal gerçeklik platformu Decentraland’da yer alan Samsung mağazasında kullanıcılara birbirinden farklı deneyimler sunulacak.

‘Unpacked’ etkinliği kapsamında Samsung’un 837X mağazası lobisinde Samantha adlı sanal karakter kullanıcıları karşılayacak, konukları tanıtacak ve önemli bilgileri aktaracak. Katılımcılar selamlama modülüne adım attıklarında Samantha ile etkileşime geçebilecekler. Yapay zeka ile desteklenen Samantha karakteri, Samsung’un 837X mağazasında önemli bilgileri ve olayları ilişkilendirebiliyor, gerektiğinde ise diyalog kurabiliyor. 

Metaverse evreninin bulunduğu, Ethereum blok zinciri tarafından desteklenen Decentraland ise çok oyunculu bir 3D sanal gerçeklik platformu olarak öne çıkıyor. Decentraland platformunda kullanıcılar, içeriklerini ve uygulamalarını oluşturabiliyor, bunları hem deneyimleyebiliyor hem de para kazanabiliyor. Kullanıcılar ayrıca Samsung’un New York’taki mağazasının bire bir modellendiği 837X mağazasını sanal olarak diledikleri gibi ziyaret edebiliyor. Burada çeşitli görevleri yerine getirerek 837X’in NFT rozetlerini ve Samsung Decentraland giyilebilir ürünlerin sınırlı sayıdaki örneklerini kazanabiliyor.

İlginizi Çekebilir

vivo V25 5G hediyeleri ile birlikte Türkiye’de satışa çıktı!

Deniz Ağca
3 sene ago

Huawei, Dünya Kalp Günü’nde Watch D2’ye Yeni Sağlık Özellikleri Ekledi

Gamze Ağca
2 ay ago

MWC’de HONOR ile Yapay Zekanın Geleceği Aydınlanıyor

Berk Yıldız
2 sene ago
Exit mobile version