Site icon Fabrikatik

GeForce RTX 4070 14.999 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor

NVIDIA, Türkiye’de oyuncuların erişimine sunmak için Ada Lovelace mimarisi ve DLSS 3 teknolojisi ile donatılmış GeForce RTX 4070 GPU’sunu piyasaya sürüyor.

NVIDIA, Ada Lovelace mimarisi ve DLSS 3 teknolojisine sahip yeni GeForce RTX 4070 GPU’sunu 13 Nisan itibariyle Türkiye’de piyasaya sürüyor. GeForce RTX 4070 GPU’su, 1440p çözünürlükte en yeni oyunları maksimum ayarlarda oynayabilmenizi sağlarken, RTX hızlandırma ve yapay zeka araçları ile daha hızlı içerik akışları oluşturmanıza olanak tanır.

GeForce RTX 4070, NVIDIA DLSS 3, NVIDIA Reflex, NVIDIA Game Ready Sürücüsü, RTX Video Super Resolution ve daha fazlası dahil olmak üzere NVIDIA RTX platformunun sunduğu teknolojilerden yararlanıyor. DLSS 3 teknolojisine sahip GeForce RTX 4070, önceki nesil RTX 3070 Ti’ya kıyasla 1,7 kat daha hızlı olmasıyla dikkatleri üzerine çeker. Ayrıca geleneksel oyunlarda ortalama %20 daha hızlı olan GeForce RTX 4070, ortalama oyun gücü tüketimini %23 azaltıyor.

GeForce RTX 4070 ekran kartları, NVIDIA’nın şirket içi Founders Edition tasarımıyla birlikte seçkin perakendecilerde stok saatli ve fabrika hız aşırtmalı modelleri de dahil olmak üzere özel panolarda, ASUS, Colorful, Gainward, GALAX, GIGABYTE, INNO3D, KFA2, MSI, Palit, PNY ve ZOTAC gibi üst düzey kart sağlayıcılarından temin edilebiliyor. Ayrıca, dünya çapındaki en iyi sistem üreticilerinin masaüstü modellerinde de mevcut olacak.

GeForce RTX 4070, oyuncuların yüksek performanslı oyun deneyimi için gereksinim duyduğu tüm özellikleri sunuyor ve NVIDIA’nın RTX teknolojileriyle birlikte geleceğin oyun deneyimini sunmaya hazırlanıyor.